Zakelijk netwerk adverteren Icon

LinkedIn adverteren

Door op LinkedIn te adverteren kun je jouw bedrijf zichtbaar maken op het grootste zakelijke, sociale netwerk van de wereld.

Meer zakelijk zichtbaarheid

Wil jij meer zakelijke zichtbaarheid voor jezelf of jouw bedrijf? Dan is LinkedIn een goed platform om op te adverteren. Dagelijks zijn er talloze bedrijven die hun diensten, carrièremogelijkheden en ervaringen binnen en buiten hun netwerk delen en hiermee hun zichtbaarheid vergroten.

Het juiste doel bepalen

LinkedIn is een zakelijk netwerk waar je weinig advertenties treft die bijvoorbeeld een erg jonge doelgroep aanspreekt. Voordat wij ervoor kunnen zorgen dat jouw advertenties de juiste mensen bereiken stellen wij eerst samen met jou doelen samen. Wat wil je bereiken? Wil je meer leads genereren, het juiste personeel aantrekken (recruiting) of het imago van de organisatie verder uitzetten? Het netwerk biedt uiteenlopende mogelijkheden om jouw doel te behalen.

Sparren met een deskundige

Wil je vrijblijvend sparren met een van onze deskundigen over de mogelijkheden van LinkedIn? Dat kan, maak hier een gratis afspraak!

Wil je meer weten over adverteren op LinkedIn?

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en wij helpen je graag verder.