Insta Instagram Icon Social

Instagram adverteren

Instagram is een snelgroeiend social media kanaal wat aantrekkelijk is voor promotie.

Wat kun je met communiceren via Instagram?

Heb je al een beeld wat je eigenlijk wilt communiceren, maar heb je geen idee hoe je deze ideeën omzet naar goede content (informatie)? Veel bedrijven vragen zich af wat ze moeten communiceren en weten eigenlijk niet wat zij met hun communicatie aan moeten. Het is dus belangrijk om te ontdekken wat je kan communiceren via Instagram. De grootste groep gebruikers bestaat uit tieners van 15 tot 19 jaar. Ook de leeftijdsgroep tussen 20 en 29 jaar is goed vertegenwoordigd op Instagram. Het platform is dus zeer geschikt om deze doelgroepen te bereiken.

Visuele promotie

Instagram bied veel mogelijkheden voor visuele promotie. Er zijn veel Instagrampagina’s die blogs, vlogs, merken en producten ondersteunen. Een juist geplaatste afbeelding gecombineerd met goede content (tekst) en aantrekkende #hashtags genereert volgers en likes. Van alle social media kanalen blijkt Instagram toch het snelst in beweging te zijn. Zo kun je tegenwoordig ook ‘Stories’ delen met je eigen volgers en is er IGTV, de YouTube-variant van Instagram. De ‘Stories’ functie wordt door veel Instagramkanalen ingezet om snel een videoboodschap te delen.

Locatiegericht adverteren

Daarnaast biedt het kanaal ook de mogelijkheid om een locatie toe te voegen aan een post, wat je kan combineren met advertenties. De post wordt hierdoor verspreid in de omgeving van de toegevoegde locatie. Tevens kan de doelgroep met bijhorende interesses worden samengesteld. Op deze wijze kan uitgesloten worden dat de advertentie alleen voor een bepaalde groep mensen getoond wordt. Tal van mogelijkheden dus, waar wij je graag bij helpen!

Meer weten over Instagram adverteren?

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en wij helpen je graag verder.