Social Media Facebook

Facebook adverteren

Een bedrijfspagina op Facebook is eenvoudig te maken, maar hoe benader je daar (potentiële) klanten mee? Je plaatst af en toe iets op je tijdslijn, maar het levert eigenlijk niet heel veel op. Door in te zetten op professionele Facebookmarketing genereer je veel omzet met relatief weinig moeite. Haal ook meer uit je bedrijfspagina!

Leer je doelgroep kennen

Facebook is voor elke marketeer een goudmijn. Mits je het op de juiste manier gebruikt natuurlijk. Via professionele software leer je bij ons jouw doelgroep beter kennen door de waardevolle informatie, die je verkrijgt uit campagnes. Deze campagnes geven je bijvoorbeeld inzicht in de interesses en behoeften van je doelgroep. Op deze informatie kun je vervolgens inspelen met andere (online en offline) marketingacties.

We bedenken acties en plannen campagnes, die zorgen voor klantbinding. Voor een vast bedrag per maand zorgen wij ervoor dat jouw bedrijfspagina het marketinginstrument wordt.

Adverteren op Facebook

Wanneer wij je geholpen hebben met het afbakenen van jouw gewenste doelgroep kan er worden geadverteerd op Facebook. Met ieder gewenst budget kunnen er berichten, video’s, foto’s en artikelen gepromoot worden op dit sociale kanaal.

Berichten via Facebook inplannen

Met een social media- of contentkalender plannen wij berichten voor je in op het juiste moment. Elk bericht krijgt een specifieke plaatsingsdatum en –tijd. Zo plannen we weken, maanden of zelfs een heel jaar voor je in. Dankzij onze data zie je precies wanneer je fans online zijn en bepaal je aan de hand daarvan het beste tijdstip voor jouw berichten. Wil je bijvoorbeeld dat je berichten laat op de avond, vroeg in de ochtend op ’s nachts geplaatst worden? Dat kan! Door een contentkalender te maken komt geen enkel bericht te laat aan bij de ontvanger en creëer je zekerheid met communicatie.

Nieuwsbriefmodule

Met een up-to-date database en nieuwsbriefmodule creëren we in een handomdraai een professionele nieuwsbrief op basis van je Facebookmarketing. We maken het je zo gemakkelijk mogelijk. Door regelmatig een nieuwsbrief te versturen, bouw je niet alleen een band op met je klanten, maar je houdt de klanten ook op de hoogte van nieuwe acties, producten en/of diensten. Daarnaast vergroot je ook nog eens de naamsbekendheid van je merk.

Wil je meer weten over adverteren op Facebook?

Vul het onderstaande formulier in en wij helpen je verder.

Meer weten over Facebookmarketing?