Email adverteren Icon

MailPlus

Wij zijn een gecertificeerde MailPlus-partner. Met MailPlus maak je zelf eenvoudig e-mailings, webformulieren, enquêtes, volledig geautomatiseerde campagnes en meer. Het is een goede tool om je doelgroep op een efficiënte en persoonlijke manier te bereiken.

Voordelen van MailPlus

MailPlus is ideaal om e-mailings te sturen. Of dat nu is om klanten te informeren, leads te genereren, relaties uit te nodigen: je bereikt direct je doelgroep. Nadat je een e-mailing hebt verstuurd, kun je de resultaten meten.

  • Hoeveel procent heeft de e-mail ontvangen?
  • Hoeveel procent heeft de e-mail geopend?
  • Wat heeft men met de e-mailing gedaan? Is er doorgeklikt naar je website? Welk artikel wordt goed gelezen, of welk product wordt veel bekeken?

De resultaten laten je zien wat je doelgroep interessant vindt. Dit kun je vervolgens gebruiken bij een volgende stap.

Emailcampagnes

Met MailPlus is het ook mogelijk om campagnes aan te maken. Stuur bijvoorbeeld een uitnodiging voor het event dat je organiseert en laat mensen inschrijven. Daarna kan je een herinnering sturen naar degenen die zich hebben aangemeld of juist een ‘laatste kans’ sturen aan degenen die dat nog niet hebben gedaan.

Zelf e-mailings versturen klinkt misschien ingewikkeld, maar met MailPlus is het heel eenvoudig. Met het gebruiksvriendelijke beheer kun je zelf berichten klaarzetten en versturen, rapportages inzien en je doelgroepen beheren. De mogelijkheden en voordelen zijn uitgebreid. Natuurlijk staan wij voor je klaar om een handje te helpen.

Meer weten over Mailplus?

Voor meer informatie mag je ons natuurlijk altijd bellen of mailen. Of kom gezellig een keer langs!