Mail email marketing icon

E-mailmarketing

Het gebruik van e-mailings, bijvoorbeeld een nieuwsbrief maken en versturen, is een goede manier om onder de aandacht te komen én te blijven bij je (potentiële) klanten. Je kunt hiermee je online verkoop stimuleren tegen relatief lage kosten. Bovendien kun je zeer goed meten wat je doelgroep doet met zo’n e-mailing. Waar klikken ze op? Wat werkt wel en wat niet? Hoeveel conversie levert het op? Samen met jou werken we aan de beste vorm van e-mailmarketing voor jouw product of dienst. Daarnaast zijn wij een gecertificeerde MailPlus-partner.

Mailing versturen: wie, wat en hoe?

Voordat je begint is het belangrijk om goed na te denken over je doelstellingen en mogelijkheden. Wat wil je bereiken met e-mailmarketing? Hoe zit het met je database (de e-mailadressen waarover je beschikt)? Mag je iedereen wettelijk gezien wel aanschrijven? Welk softwarepakket ga je gebruiken om de e-mails te versturen? Wij helpen je om je e-mailmarketing goed in te zetten zodat je het volgens de regels doet. Met als uitgangspunt natuurlijk het behalen van je doelstellingen.

Ontwerp template en set-up

Eerst inventariseren wat er mogelijk is voor jouw bedrijf op het gebied van e-mailmarketing. Daarna ontwerpen we een template geheel in jouw huisstijl. Dit template moet je zien als een soort online briefpapier, dat je vervolgens steeds opnieuw kunt vullen. Het goedgekeurde ontwerp bouwen we om naar een werkende html-template. Ook zorgen we dat deze responsive is, dus dat de e-mailing ook goed te lezen is op de smartphone en tablet. Vervolgens testen we grondig of alles klopt. Na het inrichten van het account leveren we alles kant en klaar op en kun je van start met e-mailmarketing.

Zelf je mailing versturen

Na uitleg van het e-mailprogramma kun je direct zelf aan de slag met e-mailmarketing. Stel zelf je nieuwsbrieven samen en verstuur ze naar je doelgroep. Analyseer de statistieken zodat iedere e-mailing beter wordt. Uiteraard kun je altijd bij ons terecht voor (technische) ondersteuning. Natuurlijk is het ook mogelijk op je gehele e-mailmarketing uit te besteden aan ons. Wat jij wilt!

Heb je toch liever de oude vertrouwde papieren versie? Geen probleem, wij regelen ook de complete afhandeling van jouw direct mails.

Wil je meer weten over e-mailmarketing?

Vul onderstaand formulier in en wij plannen een vrijblijvende demonstratie met u in.