Online marketing

In de wereld van nu is bijna alles online. Daarom is online zichtbaarheid ontzettend belangrijk. Alles is online te vinden, dus ook jouw concurrenten. Om die reden is het hebben van alleen een website inmiddels niet meer genoeg. Wij bieden verschillende online diensten aan om jouw bedrijf op de kaart te zetten in de online wereld.

Content

Goede content is de basis van online succes. Tekst, beeld en geluid: niet alleen de content op jouw website moet pakkend en helder zijn, maar ook de content op bijvoorbeeld jouw socialmediakanalen, in blogs en in nieuwsbrieven. Met goede content kun je mensen raken waar het er toe doet: in het hart. Content kan een klant aan je verbinden of juist afstoten. Het creëren van de juiste content bevat daarom een aantal goed overwogen keuzes. Om goed overzicht te houden op jouw strategie is het handig om een contentkalender te gebruiken. Met een contentkalender heb je direct inzicht in welke content waar en wanneer geplaatst wordt, bijvoorbeeld op social media. Wij gaan graag voor je aan de slag, zowel met het creëren van content als met het opstellen van een contentkalender!

SEO/SEA

Iedere ondernemer met een website wil graag dat zijn of haar website zo hoog mogelijk in de Google zoekresultaten komt. Maar hoe doe je dat? Nou, met SEO! Zonder goede Search Engine Optimization, oftewel SEO, is de kans kleiner dat jouw website gevonden wordt. Door gebruik te maken van zoekwoorden en zogenaamde meta-omschrijvingen klimt jouw website steeds verder omhoog. Wil je sneller naar de top? Dat kan met Search Engine Advertising, ook wel SEA genoemd. Zoals de naam al doet vermoeden wordt SEA gedaan door middel van adverteren in Google. Ook dit kunnen wij voor jou regelen!

Social media

Social media zoals Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn hebben een enorm snelle opkomst gemaakt in de afgelopen jaren. Social media is niet alleen geschikt voor persoonlijk gebruik, maar ook voor zakelijk gebruik! Met social media verbind jij je met jouw klanten. Je deelt jouw diensten en acties met ze, maar ook nieuws uit jouw bedrijf of misschien zelfs wel een kijkje achter de schermen. Klanten willen weten met wie zij te maken hebben en daar biedt social media een mooie uitkomst. En door het gebruik van een contentkalender heb je altijd iets om te delen. Wil je meer uit social media halen? Dat kan! Socialmediakanalen lenen zich ook ontzettend goed voor advertenties. Hier helpen wij je graag bij!

E-mailmarketing

E-mailmarketing bestaat al best wel een tijdje, maar toch is dit niet achterhaald! Met e-mailmarketing bereik je jouw klanten op een snelle en makkelijke manier. Wil je het laatste nieuws uit de sector delen? Heb je een leuke actie of heb je wat te vieren? Jouw berichten worden direct in de mailbox van de klant afgeleverd. Zo is iedereen op de hoogte. Wij zijn partner van het nieuwsbrievenplatform Mailplus. Handig voor jou, want dat betekent dat wij genoeg tools in huis hebben om voor jou iets moois te maken!

Wil je meer weten over online marketing?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

jolanda

Jolanda

Directie

Ik ben Jolanda, mede-eigenaar en oprichter van OH. Ik ben getrouwd met Herald en moeder van Lies en ik woon in Wierden. Ik houd van hardlopen, golfen, voetbal en lekker eten. Daarnaast ben ik creatief en positief ingesteld. Bij OH houd ik mij vooral bezig met de commerciële en creatieve kant.

jolanda@oh-marketing.nl

 

justin

Justin

Directie

Ik ben Justin en ik woon in Almelo. Ik mag met trots zeggen dat ik mede-eigenaar ben bij OH. Ik ben veel bezig met ontwikkeling (online) en operationele zaken. In mijn vrije tijd kook ik graag, doe ik aan kickboksen en fitness en ben ik regelmatig aan het klussen.

justin@oh-marketing.nl

 

pieter

Pieter

Directie

Ik ben Pieter en ik woon in Wierden. Binnen de directie van OH ben ik verantwoordelijk voor de administratie en de financiën. In mijn vrije tijd houd ik van reizen, politiek, lezen en passief sport kijken en evenementen bezoeken. Ik kan ook erg genieten van een middag met vrienden op het terras of een heerlijke lunch.

pieter@oh-marketing.nl

 

Willem

Development

Ik ben Willem, 22 jaar en ik woon in Groenlo. Ik ben developer bij OH en ik houd me voornamelijk bezig met het bouwen en onderhouden van websites. Voor al jouw supportvragen kun je dus bij mij terecht! In mijn vrije tijd voetbal ik graag, vind ik het leuk om te poolen, biljarten of snookeren en ik ben een groot fan van sushi en speciaalbier.

willem@oh-marketing.nl

 

Anna

Anna

Marketing

ik ben Anna en ik woon in Enschede. Bij OH ben ik online marketeer en houd ik mij bezig met SEO, SEA, social media, e-mailmarketing, content en nog veel meer. In mijn vrije tijd doe ik van alles en nog wat, van het schrijven van gedichten tot fotografie tot het bezoeken van concerten. Voor een praatje over Marvel, Doctor Who en andere pop culture kun je ook bij mij terecht!
anna@oh-marketing.nl

 

Koen

Koen

Marketing

Ik ben Koen en ik woon in Wierden. Ik ben marketeer bij OH en houd mij vooral bezig met e-mailmarketing, social media campagnes en websites. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te voetballen en om naar evenementen te gaan. En in het weekend ga ik natuurlijk graag naar het café met vrienden voor een biertje.

koen.dommerholt@oh-marketing.nl

 

Jessica

Jessica

Front office

Ik ben Jessica en ik woon in Hengelo. Ik regel alles omtrent front office voor OH. Dit betekent dat ik o.a. verantwoordelijk ben voor de planning en het bewaken van de lopende projecten. Daarnaast ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers. In mijn vrije tijd houd ik van koken en lekker eten, ik ben gek op reizen en vind het leuk om met vrienden te gamen.

jessica@oh-marketing.nl

 

Tamara

Tamara

Studio

Ik ben Tamara en ik woon in Wierden. Ik ben vormgever bij OH en ik houd mij dus vooral bezig met alles wat te maken heeft met design. Voor bijvoorbeeld een nieuwe logo, drukwerk of nieuwe huisstijl ben je bij mij aan het goede adres. In mijn vrije tijd ga ik graag wat doen met mijn vrienden en familie. Ook maak ik graag foto’s en ga ik naar de sportschool

tamara@oh-marketing.nl

 

Maarten

Maarten

Development

Ik ben Maarten en ik woon in Deventer. Ik ben developer bij OH en houd me bezig met het bouwen en onderhouden van websites. Daarnaast studeer ik verder om nog mooiere en betere websites te kunnen bouwen. Mijn hobby’s zijn gamen, skiën en in de tuin werken.

maarten@oh-marketing.nl

 

Richard

Richard

Marketing

Ik ben Richard en ik kom uit Rijssen. Ik ondersteun de marketingafdeling van OH bij diverse werkzaamheden, zoals bij het opzetten en onderhouden van Google Data Studio. Mijn hobby’s zijn  mountainbiken en domotica. Ik ga ook nog wel eens een dagje weg of lekker een terrasje pakken.

richard@oh-marketing.nl