DIENSTEN

ONZE DIENSTEN

OH Marketing & Strategie is een full-service marketingbureau. We zijn dan ook van alle markten thuis! Benieuwd naar waar wij goed in zijn? Bekijk dan onze hoofddiensten hieronder. 
Diensten Online Marketing

ONLINE MARKETING

In de wereld van nu is bijna alles online. Daarom is online zichtbaarheid ontzettend belangrijk. Want alles is immers online te vinden, dus ook jouw concurrenten. Wij helpen je graag om jouw online zichtbaarheid te vergroten door jouw boodschap te communiceren. Van SEO en online adverteren tot social media content en e-mailmarketing. We zijn van alle markten thuis.

LEES MEER
Diensten Strategie

STRATEGIE

Soms moet je een duik in het diepe nemen, alleen is dat bij marketing niet het geval. Daar heb je een goed uitgedachte strategie voor nodig. Deze begint bij de basis: het vastleggen van hetgeen waar jouw bedrijf voor staat. Door middel van een marketingplan en communicatiestrategie brengen wij jouw bedrijf een stapje verder. Zo krijg jij de resultaten die je echt verdient. 

LEES MEER
Diensten Inbound Marketing

INBOUND MARKETING

Bij marketing is het belangrijk dat jouw boodschap de doelgroep bereikt en deze aanzet tot conversie. Daarom is gepersonaliseerde content erg belangrijk. Met inbound marketing zorg je ervoor dat de juiste content bij de juiste persoon op het juiste moment terecht komt. Zo creëer je verbindingen die ook echt van waarde zijn. We helpen je er graag bij!

LEES MEER
Diensten Vormgeving

ONTWERP & VORMGEVING

Dat je een goed bedrijf(sidee) hebt, dat staat vast. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom is een goed ontwerp van groot belang. Logo’s, webontwerp, visitekaartjes, flyers, sleutelhangers, mokken, autobelettering… niets is ons te gek! Samen met jou maken wij iets dat echt bij jouw huisstijl past, of we maken een compleet nieuwe huisstijl voor je. Alles geheel naar jouw wens.

LEES MEER

Jouw bedrijf laten groeien?

Vraag nu een gratis quickscan aan en wij nemen jouw bedrijf onder de loep!