Wolves Mobiliteit

Website / SEO / SEA

Vraag van de klant:
Een overzichtelijke website waarop de verschillende diensten van Wolves helder en overzichtelijk staan weergegeven en waarmee we goed worden gevonden in Google .

Nieuwe website

We zijn gestart met een gebruikersonderzoek, een zoekwoordenanalyse en de wireframes. Juist omdat de vindbaarheid voor Wolves van belang is, moet de basis en de indeling goed staan. Vervolgens maakten we het ontwerp en kon de bouw van start gaan. Uiteraard is deze responsive, zodat hij op alle apparaten goed te bekijken is.

SEO

Een onderdeel van de online vindbaarheid is zoekmachine optimalisatie (SEO). Dit proces gaat altijd van start met de eerder bepaalde zoekwoorden. Deze zoekwoorden zijn vervolgens aan de voor- en achterkant verwerkt in de website. We optimaliseren dus niet alleen dat wat de bezoeker op de website ziet (de voorkant), maar ook het technische deel (de achterkant). Voor Wolves optimaliseren we op twee verschillende diensten: Pechhulp en Autotransport.

‘Door onze nieuwe website en de zoekmachine optimalisatie worden we beter gevonden en krijgen we meer aanvragen dan voorheen.’

Marit van Eck – Wolves Mobiliteit

Google Adwords

60 procent meer telefonische aanvragen door de inzet van Google AdWords

Als je met pech langs de weg staat, wil je zo snel mogelijk geholpen worden. Door een AdWordscampagne in te zetten voor Wolves specifiek op ‘pechhulp’ komt deze advertentie bovenaan in de zoekresultaten binnen het verzorgingsgebied van Wolves.

Het doel: met één druk op de knop bellen en meteen geholpen worden. De inzet van deze AdWordscampagne heeft geresulteerd in zestig procent meer telefonische aanvragen in drie maanden tijd.