Van Buuren

Huisstijl handboek

Vraag van de klant:

We willen onze marketing en uitstraling verder professionaliseren. Kunnen jullie ons hierbij helpen?

Huisstijlhandboek

Om dit te bereiken, hebben we voor Van Buuren een huisstijlhandboek ontwikkeld. We hebben het een en ander opnieuw ontworpen en toegevoegd, zodat de uitstraling professioneel en van deze tijd is. Alles is vastgelegd in het het huisstijlhandboek, zodat de uitstraling altijd en overal uniform kan worden uitgedragen. Er staat bijvoorbeeld welk lettertype er gebruikt moet worden, welke kleuren en hoe het logo toegepast dient te worden. Maar ook hoe en waar het logo geplaatst moet worden en hoe groot.

Van alle middelen hebben we beschreven hoe ze dienen te worden opgemaakt/gebruikt en ze voorzien van een voorbeeld. Van visitekaartje tot advertentie en van envelop tot een banner voor Facebook.

Partytenten

Geheel in de nieuwe huisstijl hebben we voor Van Buuren twee partytenten ontworpen en geleverd. De tensten zijn makkelijk in gebruik en overal neer te zetten. Ze zijn voorzien van afneembare wanden. De koof en de wanden zijn volledig in de huisstijl van Van Buuren.

Zelf in te vullen

Doordat we van ieder middel een Indesign template hebben gemaakt, kan de DTP-er bij Van Buuren de middelen zelf makkelijk invullen. ‘Dit huisstijlhandboek hadden we 20 jaar eerder moeten hebben’ aldus Henk Krabbenbos, DTP-er bij Van Buuren.