Meulenkamp Tweewielers

Website / Google Shopping / Spandoeken / Advertenties

Vraag van de klant:

Ik ben op zoek naar een bureau dat een nieuwe website voor ons kan ontwikkelen. Die website moet gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in onderhoud zijn. We willen zelf graag dingen op de site kunnen zetten.

Website

Na het gebruikersonderzoek en de zoekwoordenanalyse maakten we de website in de huisstijl van Meulenkamp Tweewielers. De technische realisatie maakten we met behulp van WordPress. De medewerkers van Meulenkamp Tweewielers kunnen – na een CMS-training bij ons op kantoor – inmiddels zelf hun website vullen en bijhouden.

Google Shopping

Voor bepaalde merken wielerkleding stelden we Google Shopping-advertenties in. Naast de ‘gewone’ AdWords-advertenties, komt Meulenkamp nu ook naar voren in de shopping resultaten.

Advertenties

Om ook offline aandacht te genereren, plaatst Meulenkamp Tweewielers met regelmaat advertenties in bijvoorbeeld de huis-aan-huiskranten. Doordat we gebruikmaken van een vast stramien, zijn strakke deadlines haalbaar en bewaken we de huisstijl.

“Voor onze zaak is het van belang om zowel online als offline goed zichtbaar te zijn, met de uitstraling die hoort bij Meulenkamp Tweewielers: professioneel, kwaliteit en service.” 

Irene Meulenkamp – Eigenaresse Meulenkamp Tweewielers

Spandoeken

Aan het pand van Meulenkamp Tweewielers hangen frames voor spandoeken. Deze wisselen per seizoen of aanbieding. Door een vast stramien blijft de huisstijl herkenbaar en kunnen we vlot een nieuw doek ontwerpen.