Marquette

HUISSTIJL BEWAKEN / WEBSITES / BROCHURES

Vraag van de klant:

Wij hebben iemand nodig die onze huisstijl bewaakt. Kunnen jullie ons hierbij helpen?

Huisstijl Bewaken

Voor drukwerk moet de huisstijl bewaakt worden. Wij hebben deze in beheer genomen en waarborgen de kwaliteit hiervan. Dit houdt in dat we ervoor zorgen dat de kleuren altijd gelijk blijven en dat er geen vreemde reclame-uitingen in omloop zijn. Wij verzorgen drukwerk voor alle takken van Marquette, bijvoorbeeld Marquette Bouw en Marquette Groen.

Brochure Lageveld

Marquette heeft op buitengoed het Lageveld een aantal mooie vakantiehuizen gebouwd. Voor deze huizen hebben wij een brochure gemaakt met luxe afwerking (spotlak) en een bijpassende specificatiebrochure in dezelfde lijn. We hebben de brochure vierkant gemaakt zodat het nét iets anders is dan standaard brochures.

Digitale reclame

Voor Marquette verzorgen wij digitale uitingen in de vorm van LED boarding bij Heracles in het Polman Stadion en bij FC Twente in de Grolsch Veste, net als digitale reclameboarding in de regio Wierden.

 

 

Websites

Marquette was toe aan een eigen, vernieuwde website. Of beter gezegd: websites. Deze hebben we dan ook voor ze gebouwd. In overleg hebben we drie complete websites op maat gebouwd, voor Marquette Bouw, Marquette Groen en SchuttingKoning, zodat deze perfect aansluiten op de wensen en de identiteit van Marquette.