Koedijk Mode Collage

Koedijk Mode 90 jaar!

NIEUW LOGO / WEBSITE / DIRECT MAIL / COLLAGE

Vraag van de klant:

Dit jaar bestaan wij 90 jaar. Kunnen jullie dit creatief terug laten komen in al onze uitingen?

Jubileumlogo

Het logo hebben we aangepast naar een jubileumversie. Dit werd een lichte restyle van het oude logo, waarin duidelijk te zien is dat Koedijk Mode al bestaat sinds 1928. Mede daarom hebben we ervoor gezorgd dat het logo er modern uitziet, maar met een klassiek tintje.

Koedijk Mode logo

Direct Mail

Naast het logo hebben we de Direct Mail in een nieuw jasje gestoken. We zijn overgestapt naar een drieluik met uitneembare bonnen. De eerste Direct Mail werd een openingsmailing in het teken van het 90-jarig bestaan. Via deze mailing konden klanten meedoen met een grote winactie, waarbij maar liefst 90 winnaars in de prijzen vielen! Ook werden diverse acties gepromoot in de Direct Mail. Hieronder is een voorbeeld van zo’n Direct Mail te zien, met een uitneembare cheque.

Koedijk Mode
Koedijk Mode

Nieuwe website

Tot slot ontwierpen we een nieuwe website die we vervolgens in WordPress bouwden. De website moest overzichtelijk, modern en sfeervol zijn. Met deze 3 kernwaarden zijn we aan de slag gegaan. Foto’s staan nu centraal geplaatst op de website. Klanten krijgen zo een goede indruk van de producten die Koedijk Mode aanbiedt in de winkel. Ieder seizoen worden Lucien (eigenaar) en Richard (verkoop) gefotografeerd in de diverse outfits. Hierdoor worden nieuwe collecties op een frisse, persoonlijke manier getoond aan de klanten.