Ben Heel Veilig

Logo en huisstijl / Overige uitingen

Vraag van de klant:

Wij gaan samenwerken en willen hiervoor graag een passende uitstraling.

Logo

Voor het logo hebben we gekeken naar de diensten en uitstraling van beide bedrijven. De kleur rood en het bekende kruis die je op o.a. verbandtrommels tegenkomt, vertegenwoordigt Leef! reanimatie. Het vlammetje en kleur paars staan voor BSAFE. Daarnaast vallen natuurlijk de beginletters op: BHV. BHV staat in dit geval voor Ben Heel Veilig. Het bedrijf verzorgt cursussen in Bedrijfs Hulp Verlening, waar iedereen de afkorting BHV natuurlijk van kent.

Uitingen

Na het logo hebben we visitekaartjes ontworpen. Deze zijn aan beide kanten bedrukt. Een kant is voorzien van persoons- en contactgegevens, de andere kant is opgemaakt in de stijl van Ben Heel Veilig. Daarnaast hebben we roll-up banners ontworpen. Ook deze zijn in de huisstijl, vallen mooi op en zorgen voor herkenbaarheid. Door ze algemeen te houden, zijn ze voor meerdere evenementen in te zetten.

Polsbandjes

Tot slot hebben we speciaal voor de demonstratie op Koningsdag, polsbandjes geleverd. Uiteraard voorzien van logo. Kinderen konden brandjes blussen, verbanden aanleggen en een pop reanimeren. Elke deelnemer kreeg een bandje en was hier heel trots op!