BLOGS

Terugblik: juni 2019

05 jul 2019

Juni is aan een eind gekomen en daarmee is de zomer begonnen. En die heeft al flink van zich laten horen. Zijn wij even blij dat wij airconditioning hebben in ons hele pand… In de maand juni zijn er weer genoeg dingen gebeurd. Daar blikken we natuurlijk graag even op terug.

Vuur onder de voeten

Begin juni hadden wij het tweede deel van onze BHV cursus: brandveiligheid. Alsof het nog niet warm genoeg was… Ook deze cursus werd gegeven door Hilco van Leef Reanimatieopleidingen. Tijdens de cursus hebben wij geleerd hoe je branden moet blussen en wat je moet doen tijdens een evacuatie. Erg leerzaam was het zeker, al hopen we natuurlijk dat het nooit nodig zal zijn.

oh marketing terugblik juni oh marketing terugblik juni

Geslaagd!

Juni was een maand waarin er veel te vieren viel. Zo hebben Sarah, Esmee en Isabelle hun stage succesvol afgerond, wat voor Esmee en Isabelle betekende dat zij geslaagd zijn voor hun opleiding. Maar zij zijn niet de enige, want Maarten en Tamara zijn ook beiden geslaagd voor hun opleiding! Laten we zeggen dat we nog nooit zoveel taart hebben gegeten in één maand. We mogen niet klagen 😊 En natuurlijk zijn wij ontzettend trots op zulke toppers!

oh marketing terugblik juni oh marketing terugblik juni

And… we’re live!

Na veel uren van hard werk aan alle kanten van het team is hij dan eindelijk daar: de nieuwe OH site! Wanneer je dit leest heb je hem natuurlijk al gezien, maar ga gerust even langs alle pagina’s om ons werk te bekijken en laat ons ook weten wat je ervan vindt!

Naast de website is onze Instagram ook live gegaan! Hier posten wij de laatste nieuwtjes vanuit OH, dus zorg er vooral voor dat je ons volgt!

Run, run, run!

Elk jaar weer zijn wij trotse sponsor van de Wiezoloop: een hardloop evenement in Wierden. Wij verzorgen de website, het logo en alle uitingen van flyers en spandoeken tot t-shirts en rugnummers. En natuurlijk doen

wij dan ook zelf mee! Jolanda, Justin en een aantal vrienden van OH liepen namens OH Marketing de Wiezoloop. Ieder van hen leverde een prestatie waar ze trots op kunnen zijn.

wiezoloop oh marketing wiezoloop oh marketing

Nu juli is begonnen, merken wij ook dat veel van onze klanten het rustiger aan doen. Maar dat betekent niet dat wij ook stil staan. Wij hebben altijd wel iets in onze agenda staan waar we mee aan de slag kunnen. Heb jij ook nog iets voor ons? Laat het dan vooral aan ons weten. Wij staan ook in de zomer gewoon voor je klaar!

jolanda

Jolanda

Directie

Ik ben Jolanda, mede-eigenaar en oprichter van OH. Ik ben getrouwd met Herald en moeder van Lies en ik woon in Wierden. Ik houd van hardlopen, golfen, voetbal en lekker eten. Daarnaast ben ik creatief en positief ingesteld. Bij OH houd ik mij vooral bezig met de commerciële en creatieve kant.

jolanda@oh-marketing.nl

 

justin

Justin

Directie

Ik ben Justin en ik woon in Almelo. Ik mag met trots zeggen dat ik mede-eigenaar ben bij OH. Ik ben veel bezig met ontwikkeling (online) en operationele zaken. In mijn vrije tijd kook ik graag, doe ik aan kickboksen en fitness en ben ik regelmatig aan het klussen.

justin@oh-marketing.nl

 

pieter

Pieter

Directie

Ik ben Pieter en ik woon in Wierden. Binnen de directie van OH ben ik verantwoordelijk voor de administratie en de financiën. In mijn vrije tijd houd ik van reizen, politiek, lezen en passief sport kijken en evenementen bezoeken. Ik kan ook erg genieten van een middag met vrienden op het terras of een heerlijke lunch.

pieter@oh-marketing.nl

 

Willem

Development

Ik ben Willem, 22 jaar en ik woon in Groenlo. Ik ben developer bij OH en ik houd me voornamelijk bezig met het bouwen en onderhouden van websites. Voor al jouw supportvragen kun je dus bij mij terecht! In mijn vrije tijd voetbal ik graag, vind ik het leuk om te poolen, biljarten of snookeren en ik ben een groot fan van sushi en speciaalbier.

willem@oh-marketing.nl

 

Anna

Anna

Marketing

ik ben Anna en ik woon in Enschede. Bij OH ben ik online marketeer en houd ik mij bezig met SEO, SEA, social media, e-mailmarketing, content en nog veel meer. In mijn vrije tijd doe ik van alles en nog wat, van het schrijven van gedichten tot fotografie tot het bezoeken van concerten. Voor een praatje over Marvel, Doctor Who en andere pop culture kun je ook bij mij terecht!
anna@oh-marketing.nl

 

Koen

Koen

Marketing

Ik ben Koen en ik woon in Wierden. Ik ben marketeer bij OH en houd mij vooral bezig met e-mailmarketing, social media campagnes en websites. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te voetballen en om naar evenementen te gaan. En in het weekend ga ik natuurlijk graag naar het café met vrienden voor een biertje.

koen.dommerholt@oh-marketing.nl

 

Jessica

Jessica

Front office

Ik ben Jessica en ik woon in Hengelo. Ik regel alles omtrent front office voor OH. Dit betekent dat ik o.a. verantwoordelijk ben voor de planning en het bewaken van de lopende projecten. Daarnaast ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers. In mijn vrije tijd houd ik van koken en lekker eten, ik ben gek op reizen en vind het leuk om met vrienden te gamen.

jessica@oh-marketing.nl

 

Tamara

Tamara

Studio

Ik ben Tamara en ik woon in Wierden. Ik ben vormgever bij OH en ik houd mij dus vooral bezig met alles wat te maken heeft met design. Voor bijvoorbeeld een nieuwe logo, drukwerk of nieuwe huisstijl ben je bij mij aan het goede adres. In mijn vrije tijd ga ik graag wat doen met mijn vrienden en familie. Ook maak ik graag foto’s en ga ik naar de sportschool

tamara@oh-marketing.nl

 

Maarten

Maarten

Development

Ik ben Maarten en ik woon in Deventer. Ik ben developer bij OH en houd me bezig met het bouwen en onderhouden van websites. Daarnaast studeer ik verder om nog mooiere en betere websites te kunnen bouwen. Mijn hobby’s zijn gamen, skiën en in de tuin werken.

maarten@oh-marketing.nl

 

Richard

Richard

Marketing

Ik ben Richard en ik kom uit Rijssen. Ik ondersteun de marketingafdeling van OH bij diverse werkzaamheden, zoals bij het opzetten en onderhouden van Google Data Studio. Mijn hobby’s zijn  mountainbiken en domotica. Ik ga ook nog wel eens een dagje weg of lekker een terrasje pakken.

richard@oh-marketing.nl