BLOGS

Terugblik: juli 2019

09 aug 2019

Wat was het toch warm de afgelopen paar weken. Nou hebben wij het geluk dat wij goed werkende airco‚Äôs hebben, maar als je dan toch naar buiten gaat is het alles behalve prettig. Gelukkig wisten wij het hoofd koel te houden door af en toe eens van een ijsje te genieten. Heel vervelend natuurlijk! ūüėČ

Vakantiegangers

OH is tijdens de zomerperiode gewoon open net als altijd, maar natuurlijk hebben veel van onze collega’s vakantie gepland. De eerste paar collega’s zijn inmiddels al terug van vakantie en kunnen je weer fris en fruitig te hulp schieten. Andere collega’s zijn momenteel op vakantie of hebben nog een reis gepland staan. Hoe dan ook, er is altijd wel iemand aanwezig om OH draaiende te houden. Zo staan we gewoon voor je klaar!

Something new

In juli hadden wij drie verschillende huisstijlprojecten aangenomen voor verschillende klanten. Twee van deze klanten breiden de bedrijfsvoering uit en bieden nieuwe diensten aan. Aan ons werd de vraag gesteld of wij hier een passend logo voor konden realiseren. Ook hebben voor één klant de bestaande huisstijl vernieuwd. De derde klant vroeg om een vernieuwing van zijn huisstijl. Tamara is er maar druk mee!

Nu nog sneller

DataBlue brings faster internet to you! Een snelle verbinding is een must anno 2019. Daarom hebben we onszelf getrakteerd op een nog snellere internetverbinding. Nu kunnen we nog sneller up- en downloaden, dat scheelt een hoop tijd. Uiteraard is dit verzorgd door onze vaste schakel op het gebied van IT. We hebben het uiteraard over de enige echte Peter Blaauw van DataBlue, top service!

OH zoekt collega

Na wat verschuivingen in ons team hadden wij een vacature openstaan voor een nieuwe medewerker op de marketingafdeling. Nieuwe mensen aannemen is altijd even spannend, maar wij hebben inmiddels een nieuwe collega mogen verwelkomen en houden stellen hem/haar snel aan jullie voor!

Say cheese!

Een tijdje geleden hebben wij een polaroid camera aangeschaft. We hebben al een aantal leuke idee√ęn op tafel liggen! Misschien zie je binnenkort wel iets voorbij komen.

Oud Papier

Inmiddels is ook de 3e editie van Oud Papier van dit jaar de deur uit! Nieuwsgierig? Lees hem hier online.

Zo zie je maar weer, ook tijdens de ‚Äúrustige‚ÄĚ zomerperiode gebeurt er nog genoeg bij OH. We zijn benieuwd naar wat we in de volgende terugblik allemaal kunnen vertellen. Tot dan!

jolanda

Jolanda

Directie

Ik ben Jolanda, mede-eigenaar en oprichter van OH. Ik ben¬†getrouwd met Herald en moeder van Lies en ik woon in¬†Wierden. Ik houd van hardlopen, golfen, voetbal en lekker eten. Daarnaast ben ik creatief en positief ingesteld. Bij OH¬†houd ik mij vooral bezig met de commerci√ęle en creatieve¬†kant.

jolanda@oh-marketing.nl

 

justin

Justin

Directie

Ik ben Justin en ik woon in Almelo. Ik mag met trots zeggen dat ik mede-eigenaar ben bij OH. Ik ben veel bezig met ontwikkeling (online) en operationele zaken. In mijn vrije tijd kook ik graag, doe ik aan kickboksen en fitness en ben ik regelmatig aan het klussen.

justin@oh-marketing.nl

 

pieter

Pieter

Directie

Ik ben Pieter en ik woon in Wierden. Binnen de directie van OH¬†ben ik verantwoordelijk voor de administratie en de financi√ęn. In mijn vrije tijd houd ik van reizen, politiek, lezen en passief sport kijken en evenementen bezoeken. Ik kan ook erg genieten van een middag met vrienden op het terras of een heerlijke lunch.

pieter@oh-marketing.nl

 

Willem

Development

Ik ben Willem, 22 jaar en ik woon in Groenlo. Ik ben developer bij OH en ik houd me voornamelijk bezig met het bouwen en onderhouden van websites. Voor al jouw supportvragen kun je dus bij mij terecht! In mijn vrije tijd voetbal ik graag, vind ik het leuk om te poolen, biljarten of snookeren en ik ben een groot fan van sushi en speciaalbier.

willem@oh-marketing.nl

 

Anna

Anna

Marketing

ik ben Anna en ik woon in Enschede. Bij OH ben ik online marketeer en houd ik mij bezig met SEO, SEA, social media, e-mailmarketing, content en nog veel meer. In mijn vrije tijd doe ik van alles en nog wat, van het schrijven van gedichten tot fotografie tot het bezoeken van concerten. Voor een praatje over Marvel, Doctor Who en andere pop culture kun je ook bij mij terecht!
anna@oh-marketing.nl

 

Koen

Koen

Marketing

Ik ben Koen en ik woon in Wierden. Ik ben marketeer bij OH en houd mij vooral bezig met e-mailmarketing, social media campagnes en websites. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te voetballen en om naar evenementen te gaan. En in het weekend ga ik natuurlijk graag naar het café met vrienden voor een biertje.

koen.dommerholt@oh-marketing.nl

 

Tamara

Tamara

Studio

Ik ben Tamara en ik woon in Wierden. Ik ben vormgever bij OH en ik houd mij dus vooral bezig met alles wat te maken heeft met design. Voor bijvoorbeeld een nieuwe logo, drukwerk of nieuwe huisstijl ben je bij mij aan het goede adres. In mijn vrije tijd ga ik graag wat doen met mijn vrienden en familie. Ook maak ik graag foto’s en ga ik naar de sportschool

tamara@oh-marketing.nl

 

Maarten

Maarten

Development

Ik ben Maarten en ik woon in Deventer. Ik ben developer bij OH en houd me bezig met het bouwen en onderhouden van websites. Daarnaast studeer ik verder om nog mooiere en betere websites te kunnen bouwen. Mijn hobby‚Äôs zijn gamen, ski√ęn en in de tuin werken.

maarten@oh-marketing.nl

 

Richard

Richard

Marketing

Ik ben Richard en ik kom uit Rijssen. Ik ondersteun de marketingafdeling van OH bij diverse werkzaamheden, zoals bij het opzetten en onderhouden van Google Data Studio. Mijn hobby’s zijn  mountainbiken en domotica. Ik ga ook nog wel eens een dagje weg of lekker een terrasje pakken.

richard@oh-marketing.nl

 

collega

Solliciteren

Sta jij hier binnenkort tussen? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar werk@oh-marketing.nl